Alles wat je wil weten
voor het behalen
van jouw rijbewijs

Speciaal voor jou zo overzichtelijk mogelijk gemaakt.

Om te beginnen is het handig om contact met ons op te nemen. Dit kan gewoon door ons te bellen of door het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Dan kunnen we informatie geven of gelijk een afspraak maken.

De Lessen

Het inplannen van de lessen doet de instructeur altijd in overleg met de leerling en omdat wij ons heel flexibel opstellen, kunnen we altijd wel een plekje vinden om te rijden; ‘s ochtends vroeg voor je schooldag, ergens in de avond, of op zaterdag.

Voordat je het praktijk-examen kan doen moet je het theorie-examen hebben gehaald.
Ook voor dit theorie-examen bieden wij leermiddelen. Voor het praktijkexamen kun je ervoor kiezen een tussentijdse toets te doen. Dit is een proefexamen, waarbij je naar het CBR gaat en er een examinator naast je komt zitten die een examenrit met je gaat rijden. Doordat dit een proeftoets is kun je niet zakken of slagen. Je kunt voor je eerste examen een vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen als parkeren, keren e.d. Door hiervoor te kiezen kom je goed voorbereid op het examen en weet je precies hoe dit zal verlopen.